Истински съставки. Сбъднати емоции. С мисъл за вас.

arrow-long-down

Нашата мисия е да покажем, че храната на всяко събитие може да е едновременно вкусна и полезна за вас. Създадохме компанията с цел да придадем още по-неповторима атмосфера в най-скъпите ви дни. Да успеем да обърнем необходимото внимание на всеки. Да ви предложим най-доброто за вашия повод. За онези споделените моменти на щастие.

За мен това е сбъдната мечта. Мечта да творя, да създавам усмивки, да показвам на хората, че храната може да е истинска, вкусна и красива. С огромно желание и ентусиазъм. С мисия да вдъхновя всички да се хранят по-добре.

Основател на Wholehearted Catering
Христина Костадинова
За всяка майка е важно какво си хапват децата ѝ, дори когато става дума за празнуване на рожден ден. Нямах никакво съмнение, когато се доверих на Никол, че ще направи празника ни красив, вкусен и най-вече здравословен. Толкова е хубаво да си хапваш бургери, мъфини и всякакви вкусотии и да знаеш, че съдържат само хубави и подбрани съставки. Децата и гостите бяха очаровани. Благодаря, че направихте празника ни незабравимо вкусен!
Елена Божкова
Невероятен вкус, поднесен по най-апетитния и привлекателен начин. Благодарим на Wholehearted Catering за професионализма, с който подходиха, за естетичния и хармоничен вид, който ни завладя навсякъде и за персоналното отношение, поднесено с любов.
Боян Симеонов
Препоръчвам с лекота. Опитвам от вкусотиите на Никол от няколко години и завиждам на всички, които вече имат възможността да се кефят на храната и удивляват всеки път от начина, по който е представена. Идеален кетъринг за всякакви поводи. Не мисля, че някой би останал разочарован.

Истински кетъринг

Избрахме да се доверим на продуктите на